Villkor

Om företaget
Organisation nr: 559222-7697
Bolagsadress: Fågelviksvägen 174 13464 Ingarö
Bolagsnamn: Gropy Mark & V/A Teknik AB
Kundservicemail : Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Betalning
För Privatpersoner gäller endast Förskottsbetalning: Betalning via Klarna. Leverans till privatpersoner sker till närmsta utlämningsställe. Avisering av paket sker via sms alt. mailadress som anges i beställningen.

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Faktura företag:
Du betalar inom 30 dagar från fakturadatum. Organisationsnummer krävs. Vid försenad betalning debiteras lagstadgad påminnelseavgift (f.n. 60 SEK) samt dröjsmålsränta med 18% och gällande referensränta. Vi förbehåller oss rätten att ta en kreditupplysning. Fraktkostnad inom Sverige. Dina varor skickas och levereras till dig, direkt ifrån vårat lager.

Leveranstid
Under normala omständigheter är leveranstiden 2-14 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning. Om leveranstiden av någon anledning blir längre, kommer vi självklart att informera Er. Ni har då naturligtvis rätt att avstå eller ändra beställningen. Vid leveransförsening informerar vi Er genom telefon eller e-post. Som kund har du alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. I de fall vi inte kan fullfölja våra åtaganden om leverans (t.ex. vid försening från våra leverantörer) förbehåller vi oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund.

Fri frakt – Större produkter
Större produkter levereras normalt sätt med lastbil i hela Sverige. Leveransen sker på vardagar, normalt mellan kl. 07.00 och 21.00. Produkterna levereras till porten om du bor i lägenhet och fram till tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Observera att det är upp till speditören att föreslå tid för leverans.

Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Image
Gropy Vatten och avloppsteknik AB
Organisation nr: 559222-7697
Information: info@gropy.se 
Företagsledning: christer@gropy.se 
Telefon: 08 210 700
© 2024, Gropy Vatten och avloppsteknik AB